dipsizkuyu.net  

Geri Dön   dipsizkuyu.net > Kültür - Sanat > Felsefe
Anasayfa Forum Oyun Parkı

Felsefe Hayatınızda kilometre taşı olan felsefi kimlikler ve felsefe ile ilgili tartışmalar, makaleler...

Yanıt

LinkBack Konu Araçları
Eski 22-05-2008   #21
Kabil

Arje Nova nickli kullanıcının avatarı

Giriş Tarihi: Jul 2006
Blog Mesajları: 2
Arje Nova kendisiyle gurur duymalıArje Nova kendisiyle gurur duymalıArje Nova kendisiyle gurur duymalıArje Nova kendisiyle gurur duymalıArje Nova kendisiyle gurur duymalıArje Nova kendisiyle gurur duymalıArje Nova kendisiyle gurur duymalıArje Nova kendisiyle gurur duymalıArje Nova kendisiyle gurur duymalıArje Nova kendisiyle gurur duymalıArje Nova kendisiyle gurur duymalı
Varsayılan Ynt: yeni bir hayata başlayacak kadar cesaretlimisin.:?

Artık hiç gücüm yok. Lütfen aniden değişmesin hiçbir şey. Yavaş yavaş olacaksa olur.
Heyecanı kaldıramam ben.
Eski 22-05-2008   #22
pervane

Cheri Cheri nickli kullanıcının avatarı

Giriş Tarihi: May 2007
Blog Mesajları: 2
Cheri Cheri kendisiyle gurur duymalıCheri Cheri kendisiyle gurur duymalıCheri Cheri kendisiyle gurur duymalıCheri Cheri kendisiyle gurur duymalıCheri Cheri kendisiyle gurur duymalıCheri Cheri kendisiyle gurur duymalıCheri Cheri kendisiyle gurur duymalıCheri Cheri kendisiyle gurur duymalıCheri Cheri kendisiyle gurur duymalıCheri Cheri kendisiyle gurur duymalıCheri Cheri kendisiyle gurur duymalı

her zaman daima hazır ve nazırımdır

sora sora az gidip uz gidip kaf dağına
gizini arar saadetin dünyalılar.
Cheri Cheri çevrimdışı   Alıntı yaparak yanıtla
Eski 22-05-2008   #23
Kuyucan

Helly nickli kullanıcının avatarı

Giriş Tarihi: Mar 2007
Helly kendisiyle gurur duymalıHelly kendisiyle gurur duymalıHelly kendisiyle gurur duymalıHelly kendisiyle gurur duymalıHelly kendisiyle gurur duymalıHelly kendisiyle gurur duymalıHelly kendisiyle gurur duymalıHelly kendisiyle gurur duymalıHelly kendisiyle gurur duymalıHelly kendisiyle gurur duymalıHelly kendisiyle gurur duymalı

Alıntı:
Yazan: WATER Mesajı Gör
herşey yolundayken birden bambaşka bir hayatın kollarına düştün diyelim ilk önce ne yaparsın korkarmısın yoksa ayaklarımı yere sıkı sıkı basarım gerisi kolay mı dersin hangi düşüncelere kapılırsın..:::?

"hersey yolundayken" birden başka bir hayata baslamaktan kim memnun olur ki ? o cesaretin olmasi icin istek olmasi lazim. zoraki bir hayat olucak zamanla alişilacak bir sey bu sadece soylemesi kolay
Eski 22-05-2008   #24

Jeremiah nickli kullanıcının avatarı

Giriş Tarihi: Jul 2005
Jeremiah kendisiyle gurur duymalıJeremiah kendisiyle gurur duymalıJeremiah kendisiyle gurur duymalıJeremiah kendisiyle gurur duymalıJeremiah kendisiyle gurur duymalıJeremiah kendisiyle gurur duymalıJeremiah kendisiyle gurur duymalıJeremiah kendisiyle gurur duymalıJeremiah kendisiyle gurur duymalıJeremiah kendisiyle gurur duymalıJeremiah kendisiyle gurur duymalı

Soğuk kanlılık kaybedilmediği sürece her şeye cesaret im vardır eskisine gider yenisinide ama şu var ki beklemediğin darbe ye karşı koyamaz sın, soğuk kanlılık bundan sonra devreye girer eğer isterseniz.
Jeremiah şu an çevrimiçi   Alıntı yaparak yanıtla
Eski 22-05-2008   #25
colouredcitygirl

Giriş Tarihi: Nov 2007
elizabethtown herkesin tanıdığı bir insandırelizabethtown herkesin tanıdığı bir insandırelizabethtown herkesin tanıdığı bir insandırelizabethtown herkesin tanıdığı bir insandırelizabethtown herkesin tanıdığı bir insandırelizabethtown herkesin tanıdığı bir insandırelizabethtown herkesin tanıdığı bir insandırelizabethtown herkesin tanıdığı bir insandırelizabethtown herkesin tanıdığı bir insandırelizabethtown herkesin tanıdığı bir insandırelizabethtown herkesin tanıdığı bir insandır

soğukkanlı olamam sanırım , birden gelen ani değişikliklere de hazır olamam, herşey kontrollü olmalı..sırf bu yüzden anksiyetem bile azabilir..ancak ben istersem değişiklik olsun isterim ani değişiklikleri kaldıramam uzun bir süre..istemem de...
Eski 26-05-2008   #26
hayalperest

laughter nickli kullanıcının avatarı

Giriş Tarihi: May 2008
laughter çevresine ışık saçıyorlaughter çevresine ışık saçıyorlaughter çevresine ışık saçıyorlaughter çevresine ışık saçıyorlaughter çevresine ışık saçıyorlaughter çevresine ışık saçıyorlaughter çevresine ışık saçıyor

şartlar daha iyise kabul derim. daha iyisini yaşayacaksam niye alışamayayım ki. (ancak burda daha iyiden kastım mutluluktur. yoksa daha paralı ama daha mutsuz bir hayat benim için iyi değildir.)
laughter çevrimdışı   Alıntı yaparak yanıtla
Eski 27-05-2008   #27
sevgi seli

WATER nickli kullanıcının avatarı

Giriş Tarihi: May 2007
WATER kendisiyle gurur duymalıWATER kendisiyle gurur duymalıWATER kendisiyle gurur duymalıWATER kendisiyle gurur duymalıWATER kendisiyle gurur duymalıWATER kendisiyle gurur duymalıWATER kendisiyle gurur duymalıWATER kendisiyle gurur duymalıWATER kendisiyle gurur duymalıWATER kendisiyle gurur duymalıWATER kendisiyle gurur duymalı

yeni bir hayatı yaşamak isterim ama çok doğru ve aklı başında biriyle o zaman dünya turuna bile çıkarım ..
Eski 04-06-2008   #28
Poate

Kaptanos nickli kullanıcının avatarı

Giriş Tarihi: May 2008
Kaptanos herkesin tanıdığı bir insandırKaptanos herkesin tanıdığı bir insandırKaptanos herkesin tanıdığı bir insandırKaptanos herkesin tanıdığı bir insandırKaptanos herkesin tanıdığı bir insandırKaptanos herkesin tanıdığı bir insandırKaptanos herkesin tanıdığı bir insandırKaptanos herkesin tanıdığı bir insandırKaptanos herkesin tanıdığı bir insandırKaptanos herkesin tanıdığı bir insandırKaptanos herkesin tanıdığı bir insandır

Yeni bir hayata çoktan başladım. Korkularım oldu sustum. Çaresizlik içinde içime sığındım. Çaresizdim ağladım. Göz yaşlarımla yıkadım yüzümü. Şimdi 22 yaşında yeni doğan bir bebek kadar temiz hissediyorum kendimi

Victor Hugo
Kaptanos şu an çevrimiçi   Alıntı yaparak yanıtla
Eski 09-06-2008   #29
zifiri disi

dilemma nickli kullanıcının avatarı

Giriş Tarihi: Feb 2008
dilemma nefis bir insandır.dilemma nefis bir insandır.dilemma nefis bir insandır.dilemma nefis bir insandır.dilemma nefis bir insandır.dilemma nefis bir insandır.dilemma nefis bir insandır.dilemma nefis bir insandır.dilemma nefis bir insandır.dilemma nefis bir insandır.dilemma nefis bir insandır.

o kadar can alici bir soru olmus ki benim icin :) istem disi gulumsedim, zira bir kac ay icersinde benim icin yepisyeni ama ikinci elden yeni bir hayata baslayacagim... cesaretim damarlarimda ki asil kanda mevcut demeyecegim :) korkunun korkak oldugunu ogrendim uzerine gidince kaciyor, ama sunu da biliyorum ki cesaret akilli insanlarin isi degil... yani var cesaretim...
insan hayatında trajedi daha çok albayım. insan, çarkları tersine çeviremiyor. ne olurdu bazı sözleri hiç söylememiş olsaydım! seni, bütün kötülüklerinle birlikte seviyoruz, diyorlar ya, sevseler de neden hiç unutamıyorlar? genel af ne zaman çıkacak albayım? hani bütün sonuçlarıyla suçları affeder ya, ne zaman kavuşacağız ona? ' genel affı görür gibi oluyorum albayım.' gülümsedi. delileri de affederler mi acaba?
dilemma çevrimdışı   Alıntı yaparak yanıtla
Eski 10-06-2008   #30
ağLamak yok..

Kelebek nickli kullanıcının avatarı

Giriş Tarihi: Mar 2005
Kelebek herkesin tanıdığı bir insandırKelebek herkesin tanıdığı bir insandırKelebek herkesin tanıdığı bir insandırKelebek herkesin tanıdığı bir insandırKelebek herkesin tanıdığı bir insandırKelebek herkesin tanıdığı bir insandırKelebek herkesin tanıdığı bir insandırKelebek herkesin tanıdığı bir insandırKelebek herkesin tanıdığı bir insandırKelebek herkesin tanıdığı bir insandırKelebek herkesin tanıdığı bir insandır

Korkarım..çok korkarım hemde..
Kelebek çevrimdışı   Alıntı yaparak yanıtla
Yanıt

Konu Araçları

Yeterlilikler
Yeni konu açamazsınız.
Konulara yanıt veremezsiniz.
Eklenti gönderemezsiniz.
Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz.

[IMG] kullanımı
HTML kullanımı Kapalı