dipsizkuyu.net  

Geri Dön   dipsizkuyu.net > Kültür - Sanat > Felsefe
Anasayfa Forum Oyun Parkı

Felsefe Hayatınızda kilometre taşı olan felsefi kimlikler ve felsefe ile ilgili tartışmalar, makaleler...

Yanıt

LinkBack Konu Araçları
Eski 21-06-2008   #41
Herkese Herşeye Muhalif

Tolstoyevski nickli kullanıcının avatarı

Giriş Tarihi: Jun 2008
Tolstoyevski çok ince bir insandırTolstoyevski çok ince bir insandırTolstoyevski çok ince bir insandırTolstoyevski çok ince bir insandırTolstoyevski çok ince bir insandırTolstoyevski çok ince bir insandır
Varsayılan Ynt: Yeni bir hayata başlayacak kadar cesaretli misin?

Ben anı yaşarım.. hayata kaldığım yerden devam etmem.. Her gün farklıdır benim için.. Her günün anlamı farklıdır benim lügatımda..
Eski 21-06-2008   #42
dirty

pasaklikontes nickli kullanıcının avatarı

Giriş Tarihi: Mar 2008
pasaklikontes herkesin tanıdığı bir insandırpasaklikontes herkesin tanıdığı bir insandırpasaklikontes herkesin tanıdığı bir insandırpasaklikontes herkesin tanıdığı bir insandırpasaklikontes herkesin tanıdığı bir insandırpasaklikontes herkesin tanıdığı bir insandırpasaklikontes herkesin tanıdığı bir insandırpasaklikontes herkesin tanıdığı bir insandırpasaklikontes herkesin tanıdığı bir insandırpasaklikontes herkesin tanıdığı bir insandırpasaklikontes herkesin tanıdığı bir insandır

yuru be kim tutar seni diyesi geliyor insanin neyse hayat oyle birsey degil iste bazen... kafana gore takilirsan sana fena takiyor
pasaklikontes çevrimdışı   Alıntı yaparak yanıtla
Eski 22-06-2008   #43
Kuyucan

Giriş Tarihi: Feb 2007
maviprens nefis bir insandır.maviprens nefis bir insandır.maviprens nefis bir insandır.maviprens nefis bir insandır.maviprens nefis bir insandır.maviprens nefis bir insandır.maviprens nefis bir insandır.maviprens nefis bir insandır.maviprens nefis bir insandır.maviprens nefis bir insandır.maviprens nefis bir insandır.

Ben hayatı olduğuna birakamam önce ne yapılması gerekiyorsa önce o..! sonra Allah Kerim! zaten Allah dağına göre kar verir..yeni bir gün yeni bir olay hiç farketmez şu ana dek hep planlı yaşadım tabiki beklenmedik olaylar oluyor bunlar değil midir bize hayatı öğreten
maviprens çevrimdışı   Alıntı yaparak yanıtla
Eski 25-06-2008   #44
Kuyucan

kahvesiz bahane nickli kullanıcının avatarı

Giriş Tarihi: May 2008
kahvesiz bahane çok ince bir insandırkahvesiz bahane çok ince bir insandırkahvesiz bahane çok ince bir insandırkahvesiz bahane çok ince bir insandırkahvesiz bahane çok ince bir insandır
Skype™ ile mesaj gönder

yalnız olmadığıma inanarak yaşarım ve herşeyden önce düşünürüm.
kahvesiz bahane çevrimdışı   Alıntı yaparak yanıtla
Eski 06-08-2008   #45
belirsizlik..

bosluk nickli kullanıcının avatarı

Giriş Tarihi: Aug 2008
bosluk farklılığını belli etmeye başlamış
Question Ynt: Yeni bir hayata başlayacak kadar cesaretli misin?

ne yaşamış olursam olayım,gene de yeni bir hayata baslamam.bu hayattan çabucak çekip gitmek isterken sil baştan...yoo asla...
Eski 06-08-2008   #46
Kabil

Arje Nova nickli kullanıcının avatarı

Giriş Tarihi: Jul 2006
Blog Mesajları: 2
Arje Nova kendisiyle gurur duymalıArje Nova kendisiyle gurur duymalıArje Nova kendisiyle gurur duymalıArje Nova kendisiyle gurur duymalıArje Nova kendisiyle gurur duymalıArje Nova kendisiyle gurur duymalıArje Nova kendisiyle gurur duymalıArje Nova kendisiyle gurur duymalıArje Nova kendisiyle gurur duymalıArje Nova kendisiyle gurur duymalıArje Nova kendisiyle gurur duymalı

Sil baştan eylemler kötüdür. Bir yazıcı bile yeni bir bilgisayara ne kadar sürede tanıtılıyor... Biz nasıl alışalım...
Eski 06-08-2008   #47
hımını mımını mınt.

dontsorry nickli kullanıcının avatarı

Giriş Tarihi: Jun 2007
dontsorry kendisiyle gurur duymalıdontsorry kendisiyle gurur duymalıdontsorry kendisiyle gurur duymalıdontsorry kendisiyle gurur duymalıdontsorry kendisiyle gurur duymalıdontsorry kendisiyle gurur duymalıdontsorry kendisiyle gurur duymalıdontsorry kendisiyle gurur duymalıdontsorry kendisiyle gurur duymalıdontsorry kendisiyle gurur duymalıdontsorry kendisiyle gurur duymalı

Yapamıyormuşum. Anladım.
Eski 06-08-2008   #48
neşeli yürekler=)

CompliCated nickli kullanıcının avatarı

Giriş Tarihi: Oct 2007
CompliCated çevresine ışık saçıyorCompliCated çevresine ışık saçıyorCompliCated çevresine ışık saçıyorCompliCated çevresine ışık saçıyorCompliCated çevresine ışık saçıyorCompliCated çevresine ışık saçıyorCompliCated çevresine ışık saçıyor

İstesem başlarım aslında.Cesaretim var.Ama yanlızlıktan korkarım.Arkamda güvendiğim kişiler olması lazım.
Eski 21-09-2008   #49
hayatın sonuna mı geldim

ÇİTA nickli kullanıcının avatarı

Giriş Tarihi: Dec 2004
ÇİTA herkesin tanıdığı bir insandırÇİTA herkesin tanıdığı bir insandırÇİTA herkesin tanıdığı bir insandırÇİTA herkesin tanıdığı bir insandırÇİTA herkesin tanıdığı bir insandırÇİTA herkesin tanıdığı bir insandırÇİTA herkesin tanıdığı bir insandırÇİTA herkesin tanıdığı bir insandırÇİTA herkesin tanıdığı bir insandırÇİTA herkesin tanıdığı bir insandır

Yeni bir hayata başlamak zordur çünkü alışkanlıklar o zamana kadar süreğenleşen bir yaşam, insanlar, ahlaki ve etik değerler yeni bir hayat ile hepsi değişebilir ve daha niceleri. Yeni bir hayata başlamak zordur ama imkansız değildir. Yani başa gelirse paşa paşa başlanır yeniden... Mültecileri düşünün kilometrelerce evlerinden uzaklaşan farklı bir kültürn içine giren mültecileir onlar nasıl başarıyorlar?
Eski 21-09-2008   #50
Tembellik Kutsaldır!

kisitli optimizasyon nickli kullanıcının avatarı

Giriş Tarihi: Jul 2008
Blog Mesajları: 2
kisitli optimizasyon herkesin tanıdığı bir insandırkisitli optimizasyon herkesin tanıdığı bir insandırkisitli optimizasyon herkesin tanıdığı bir insandırkisitli optimizasyon herkesin tanıdığı bir insandırkisitli optimizasyon herkesin tanıdığı bir insandırkisitli optimizasyon herkesin tanıdığı bir insandırkisitli optimizasyon herkesin tanıdığı bir insandırkisitli optimizasyon herkesin tanıdığı bir insandır

Bir arkadaşım der ki: "Reddedin atalarınızı hepsi düzenbazdı. Onların kofti fikirlerini de reddedin" Haklı kesinlikle 7000 yıldır yeni yeni hayatlara başladınız ama bir sonraki bir öncekinden mantıklı değildi. 7000 yıldır aynı yalan.

Konu Araçları

Yeterlilikler
Yeni konu açamazsınız.
Konulara yanıt veremezsiniz.
Eklenti gönderemezsiniz.
Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz.

[IMG] kullanımı
HTML kullanımı Kapalı