dipsizkuyu.net  

Geri Dön   dipsizkuyu.net > Kültür - Sanat > Felsefe
Anasayfa Forum Oyun Parkı

Felsefe Hayatınızda kilometre taşı olan felsefi kimlikler ve felsefe ile ilgili tartışmalar, makaleler...

Yanıt

LinkBack Konu Araçları
Eski 20-05-2008   #1
sevgi seli

WATER nickli kullanıcının avatarı

Giriş Tarihi: May 2007
WATER kendisiyle gurur duymalıWATER kendisiyle gurur duymalıWATER kendisiyle gurur duymalıWATER kendisiyle gurur duymalıWATER kendisiyle gurur duymalıWATER kendisiyle gurur duymalıWATER kendisiyle gurur duymalıWATER kendisiyle gurur duymalıWATER kendisiyle gurur duymalıWATER kendisiyle gurur duymalıWATER kendisiyle gurur duymalı
Varsayılan Yeni bir hayata başlayacak kadar cesaretli misin?

herşey yolundayken birden bambaşka bir hayatın kollarına düştün diyelim ilk önce ne yaparsın korkarmısın yoksa ayaklarımı yere sıkı sıkı basarım gerisi kolay mı dersin hangi düşüncelere kapılırsın..:::?

Son düzenleyen: WATER : 20-05-2008 11:15 PM
WATER şu an çevrimiçi   Alıntı yaparak yanıtla
Eski 20-05-2008   #2
dönüyorsunuz etrafımda..

semazen nickli kullanıcının avatarı

Giriş Tarihi: Dec 2005
semazen kendisiyle gurur duymalısemazen kendisiyle gurur duymalısemazen kendisiyle gurur duymalısemazen kendisiyle gurur duymalısemazen kendisiyle gurur duymalısemazen kendisiyle gurur duymalısemazen kendisiyle gurur duymalısemazen kendisiyle gurur duymalısemazen kendisiyle gurur duymalısemazen kendisiyle gurur duymalısemazen kendisiyle gurur duymalı
Varsayılan Ynt: yeni bir hayata başlayacak kadar cesaretlimisin.:?

hayat bazan korkutur ama cesur olmak demek, bu korkuya rağmen gereken şeyleri yapmayı gerektirir bence, insan böylece bu yeni ortam ya da şartlar altında da kendine güvenini yeniden sağlar ve yine her şey normalleşebilir diye düşünüyorum...
Eski 20-05-2008   #3
diLemma

daPhNe nickli kullanıcının avatarı

Giriş Tarihi: Oct 2005
daPhNe çevresine ışık saçıyordaPhNe çevresine ışık saçıyordaPhNe çevresine ışık saçıyordaPhNe çevresine ışık saçıyordaPhNe çevresine ışık saçıyordaPhNe çevresine ışık saçıyor

ilk etapta her türlü değişim ürkütür insanı fakat kendine güvenip kafana koyduğunu yapmaya niyetlenirsen ve aklını her türlü düşünceye karşı berrak tutarsan başaramayacağın şey yok gibi geliyor bana.üstelik konu yeni bir hayatsa daha önceden yapılan hatalardan alınan dersler de yeterince hazmedildiyse bu yolda verilen çabanın tadından yenmez bence.
daPhNe çevrimdışı   Alıntı yaparak yanıtla
Eski 20-05-2008   #4
-Postmodern Yazar-

Kemalist nickli kullanıcının avatarı

Giriş Tarihi: Feb 2008
Kemalist herkesin tanıdığı bir insandırKemalist herkesin tanıdığı bir insandırKemalist herkesin tanıdığı bir insandırKemalist herkesin tanıdığı bir insandırKemalist herkesin tanıdığı bir insandırKemalist herkesin tanıdığı bir insandırKemalist herkesin tanıdığı bir insandırKemalist herkesin tanıdığı bir insandırKemalist herkesin tanıdığı bir insandırKemalist herkesin tanıdığı bir insandırKemalist herkesin tanıdığı bir insandır

Orhan Pamuk'un Yeni Hayat romanı geldi aklıma başlığı görünce..Her insan ilk önce korkar bana kalırsa,bu hayat uzun zamandır istediği bir hayat olsa bile korkar..Aradığını bulamamaktan korkar..Eskiyi özlemekten korkar.
Eski 21-05-2008   #5
Mai
septik

Mai nickli kullanıcının avatarı

Mai nefis bir insandır.Mai nefis bir insandır.Mai nefis bir insandır.Mai nefis bir insandır.Mai nefis bir insandır.Mai nefis bir insandır.Mai nefis bir insandır.Mai nefis bir insandır.Mai nefis bir insandır.Mai nefis bir insandır.Mai nefis bir insandır.

Başlarım, hatta hayattan sıkılmaktan korkarım çoğu zaman. Değişiklik iyidir.
Eski 21-05-2008   #6
Kuyucan

Muhteşem nickli kullanıcının avatarı

Giriş Tarihi: Mar 2005
Muhteşem adını yakında herkese duyuracak

Benimde aklıma Irvin Yalom ' un Nietzche ağladığında adlı esri geldi nedense belki de insanın bireysel anlamda varoluşu bu soruda gizlidir.....
Eski 21-05-2008   #7
Gri
Huge ego, sorry.

Gri nickli kullanıcının avatarı

Giriş Tarihi: Nov 2004
Gri kendisiyle gurur duymalıGri kendisiyle gurur duymalıGri kendisiyle gurur duymalıGri kendisiyle gurur duymalıGri kendisiyle gurur duymalıGri kendisiyle gurur duymalıGri kendisiyle gurur duymalıGri kendisiyle gurur duymalıGri kendisiyle gurur duymalıGri kendisiyle gurur duymalıGri kendisiyle gurur duymalı
MSN ile mesaj gönder

Her şey yolundayken öyle birdenbire absürd bir şekilde yeni bir yaşamın kollarına düşmek çok da mantıklı gelmiyor aslında bana, yani depremin dahi bir takım belirtileri vardır eğer düzgün takip edilirlerse...

Robert Houghwout Jackson (1892 – 1954)
Gri şu an çevrimiçi   Alıntı yaparak yanıtla
Eski 21-05-2008   #8
Mai
septik

Mai nickli kullanıcının avatarı

Mai nefis bir insandır.Mai nefis bir insandır.Mai nefis bir insandır.Mai nefis bir insandır.Mai nefis bir insandır.Mai nefis bir insandır.Mai nefis bir insandır.Mai nefis bir insandır.Mai nefis bir insandır.Mai nefis bir insandır.Mai nefis bir insandır.

Alıntı:
Yazan: Gri Mesajı Gör
Her şey yolundayken öyle birdenbire absürd bir şekilde yeni bir yaşamın kollarına düşmek çok da mantıklı gelmiyor aslında bana, yani depremin dahi bir takım belirtileri vardır eğer düzgün takip edilirlerse...
velev ki düştün, ne yaparsın diyor soru zaten.
Eski 21-05-2008   #9
Shiny

Rigel nickli kullanıcının avatarı

Giriş Tarihi: Oct 2007
Rigel kendisiyle gurur duymalıRigel kendisiyle gurur duymalıRigel kendisiyle gurur duymalıRigel kendisiyle gurur duymalıRigel kendisiyle gurur duymalıRigel kendisiyle gurur duymalıRigel kendisiyle gurur duymalıRigel kendisiyle gurur duymalıRigel kendisiyle gurur duymalıRigel kendisiyle gurur duymalıRigel kendisiyle gurur duymalı
MSN ile mesaj gönder

Cumburlop atlarım hem de.
Rigel çevrimdışı   Alıntı yaparak yanıtla
Eski 21-05-2008   #10
Sergüzeşt

Mr.StaTiK nickli kullanıcının avatarı

Giriş Tarihi: Jun 2007
Mr.StaTiK kendisiyle gurur duymalıMr.StaTiK kendisiyle gurur duymalıMr.StaTiK kendisiyle gurur duymalıMr.StaTiK kendisiyle gurur duymalıMr.StaTiK kendisiyle gurur duymalıMr.StaTiK kendisiyle gurur duymalıMr.StaTiK kendisiyle gurur duymalıMr.StaTiK kendisiyle gurur duymalıMr.StaTiK kendisiyle gurur duymalıMr.StaTiK kendisiyle gurur duymalıMr.StaTiK kendisiyle gurur duymalı

Alıntı:
Yazan: Kivi Mesajı Gör
Cumburlop atlarım hem de.
Alıntı:
Yazan: Gri Mesajı Gör
Velev ki bir bakıma haklıdır. Ancak; yeni bir hayata hızlı bir giriş yapılabilir lakin, çıkışı da hızlı olabilir. Velhasılkelam Ahmet Haşim'inde dediği gibi " ağır ağır çıkacaksın bu merdivenlerden..."

Son düzenleyen: Mr.StaTiK : 21-05-2008 01:56 AM
Mr.StaTiK çevrimdışı   Alıntı yaparak yanıtla
Yanıt

Konu Araçları

Yeterlilikler
Yeni konu açamazsınız.
Konulara yanıt veremezsiniz.
Eklenti gönderemezsiniz.
Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz.

[IMG] kullanımı
HTML kullanımı Kapalı