dipsizkuyu.net  

Geri Dön   dipsizkuyu.net > Kültür - Sanat > Felsefe
Anasayfa Forum Oyun Parkı

Felsefe Hayatınızda kilometre taşı olan felsefi kimlikler ve felsefe ile ilgili tartışmalar, makaleler...

Yanıt

LinkBack Konu Araçları
Eski 10-09-2008   #11
hımını mımını mınt.

dontsorry nickli kullanıcının avatarı

Giriş Tarihi: Jun 2007
dontsorry kendisiyle gurur duymalıdontsorry kendisiyle gurur duymalıdontsorry kendisiyle gurur duymalıdontsorry kendisiyle gurur duymalıdontsorry kendisiyle gurur duymalıdontsorry kendisiyle gurur duymalıdontsorry kendisiyle gurur duymalıdontsorry kendisiyle gurur duymalıdontsorry kendisiyle gurur duymalıdontsorry kendisiyle gurur duymalıdontsorry kendisiyle gurur duymalı
Varsayılan Ynt: Toplum için mi sanat yoksa sanat için mi sanat?

Birde işbank var. Sanat icra edenlerle birlikte sık sık görülen.
Eski 10-09-2008   #12
Mai
septik

Mai nickli kullanıcının avatarı

Giriş Tarihi: May 2007
Mai nefis bir insandır.Mai nefis bir insandır.Mai nefis bir insandır.Mai nefis bir insandır.Mai nefis bir insandır.Mai nefis bir insandır.Mai nefis bir insandır.Mai nefis bir insandır.Mai nefis bir insandır.Mai nefis bir insandır.Mai nefis bir insandır.

hahahah yüzyılın geyiği
Eski 11-09-2008   #13
Gri
Huge ego, sorry.

Gri nickli kullanıcının avatarı

Giriş Tarihi: Nov 2004
Gri kendisiyle gurur duymalıGri kendisiyle gurur duymalıGri kendisiyle gurur duymalıGri kendisiyle gurur duymalıGri kendisiyle gurur duymalıGri kendisiyle gurur duymalıGri kendisiyle gurur duymalıGri kendisiyle gurur duymalıGri kendisiyle gurur duymalıGri kendisiyle gurur duymalıGri kendisiyle gurur duymalı
MSN ile mesaj gönder

Yok yüzyılın geyiği demeyelim, ben son onbeş yıldır her gece yattığımda bunu düşünüyorum, niye böyle bu durum şimdi?

Hangisi doğru hala karar veremedim, lütfen yardım edin bana!

Robert Houghwout Jackson (1892 – 1954)
Gri şu an çevrimiçi   Alıntı yaparak yanıtla
Eski 11-09-2008   #14
Kuyucan

krumm nickli kullanıcının avatarı

Giriş Tarihi: Apr 2007
krumm herkesin tanıdığı bir insandırkrumm herkesin tanıdığı bir insandırkrumm herkesin tanıdığı bir insandırkrumm herkesin tanıdığı bir insandırkrumm herkesin tanıdığı bir insandırkrumm herkesin tanıdığı bir insandırkrumm herkesin tanıdığı bir insandırkrumm herkesin tanıdığı bir insandırkrumm herkesin tanıdığı bir insandırkrumm herkesin tanıdığı bir insandırkrumm herkesin tanıdığı bir insandır

sanat sanat içindir sanatçı sanat içindir sanatçı toplum içinse ya nice okumakdur demiş Yunus Emre siz çıkarın gerisini..
Eski 11-09-2008   #15
Kuyucan

deepest nickli kullanıcının avatarı

deepest kendisiyle gurur duymalıdeepest kendisiyle gurur duymalıdeepest kendisiyle gurur duymalıdeepest kendisiyle gurur duymalıdeepest kendisiyle gurur duymalıdeepest kendisiyle gurur duymalıdeepest kendisiyle gurur duymalıdeepest kendisiyle gurur duymalıdeepest kendisiyle gurur duymalıdeepest kendisiyle gurur duymalıdeepest kendisiyle gurur duymalı

halk içindir toplum içindir.sanatçıya ne de çok değer veriririz biz.özellikle sanatçıların birbirlerine verdikleri destek her zman da gözlerimi yaşartmıştır.
Eski 11-09-2008   #16
Mai
septik

Mai nickli kullanıcının avatarı

Giriş Tarihi: May 2007
Mai nefis bir insandır.Mai nefis bir insandır.Mai nefis bir insandır.Mai nefis bir insandır.Mai nefis bir insandır.Mai nefis bir insandır.Mai nefis bir insandır.Mai nefis bir insandır.Mai nefis bir insandır.Mai nefis bir insandır.Mai nefis bir insandır.

Alıntı:
Yazan: Gri Mesajı Gör
Yok yüzyılın geyiği demeyelim, ben son onbeş yıldır her gece yattığımda bunu düşünüyorum, niye böyle bu durum şimdi?

Hangisi doğru hala karar veremedim, lütfen yardım edin bana!
bence "yumurta mı tavuktan çıkar ,tavuk mu yumurtadan çıkar"polemiği daha önemli ve daha kafa karıştırıcı

hayat neden bu kadar zor ya
Eski 11-09-2008   #17
Gri
Huge ego, sorry.

Gri nickli kullanıcının avatarı

Giriş Tarihi: Nov 2004
Gri kendisiyle gurur duymalıGri kendisiyle gurur duymalıGri kendisiyle gurur duymalıGri kendisiyle gurur duymalıGri kendisiyle gurur duymalıGri kendisiyle gurur duymalıGri kendisiyle gurur duymalıGri kendisiyle gurur duymalıGri kendisiyle gurur duymalıGri kendisiyle gurur duymalıGri kendisiyle gurur duymalı
MSN ile mesaj gönder

Peki Ercan mı Saatçi yoksa Reha mı Muhtar?

Robert Houghwout Jackson (1892 – 1954)
Gri şu an çevrimiçi   Alıntı yaparak yanıtla
Eski 11-09-2008   #18
Kuyucan

deepest nickli kullanıcının avatarı

deepest kendisiyle gurur duymalıdeepest kendisiyle gurur duymalıdeepest kendisiyle gurur duymalıdeepest kendisiyle gurur duymalıdeepest kendisiyle gurur duymalıdeepest kendisiyle gurur duymalıdeepest kendisiyle gurur duymalıdeepest kendisiyle gurur duymalıdeepest kendisiyle gurur duymalıdeepest kendisiyle gurur duymalıdeepest kendisiyle gurur duymalı

bu da sorumu ?
tabii ki Reha muhtar
tartışılmaz.

Konu Araçları

Yeterlilikler
Yeni konu açamazsınız.
Konulara yanıt veremezsiniz.
Eklenti gönderemezsiniz.
Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz.

[IMG] kullanımı
HTML kullanımı Kapalı