Bütün zamanlar GMT +2. Şu an 01:15 AM.  

Geri Dön   dipsizkuyu.net » Kültür - Sanat » Edebiyat » Kitap Kurdu

Kitap Kurdu Yeni çıkan veya sevdiğiniz her türlü kitabı tanıtabileceğiniz ve tartışabileceğiniz bölümümüz.

Yanıt

LinkBack Konu Araçları
Eski 14-09-2007
Kuyucan

Kitap Kurdu nickli kullanıcının avatarı

Giriş Tarihi: Sep 2007
Kitap Kurdu farklılığını belli etmeye başlamış
Varsayılan Ynt: Dan Brown

İhanet Noktasını hala okumadıysanız mutlaka okumanızı tavsiye ederim.Muhteşem bir bir zekanın ürünü olmalı.Tek kelimeyle mükemmel.

Kitap Kurdu Çevrimdışı   Alıntı yaparak yanıtla
Eski 26-06-2008
Zamansız...

Lostera nickli kullanıcının avatarı

Giriş Tarihi: Jun 2008
Lostera çevresine ışık saçıyorLostera çevresine ışık saçıyorLostera çevresine ışık saçıyorLostera çevresine ışık saçıyorLostera çevresine ışık saçıyorLostera çevresine ışık saçıyorLostera çevresine ışık saçıyorLostera çevresine ışık saçıyor

Dan Brown'un kitapları kurgu olarak belki aynı hizada fakat boş değil... Seviyorum ben Da Vinci yi... Kitapları genelde iki bölüm halinde... Kitapların bir tarafı kurgu, diğer tarafında ise tarihsel bilgiler ve belgelerden yola çıkılmış bir anlatımı var... Üç kitabını okudum ben de... Her bir kitap da ayrı ayrı araştırma isteyen şeyler vardı... Hatırldığım kadarıyla Da Vinci de Kutsal Kase ve klise oyunlarını, Melekler ve Şeytanlar da İlluminati diye bir kuruluştan, İhanet Noktasında da ABD nin başkanlık seçimleri ve NASA ile ilgili oyunlarının anlatımı var...

Zaten yanlış hatırlamıyorsam Da Vinci de, eşim tarih öğretmeni... Tarih ile bilgiler gerçektir diye notta olacaktı...

Kitaplar şifre çözümü ve mecara tarzında sürükleyici olmakla birlikte, meraklılar için de araştırma tarzında...
Lostera Çevrimdışı   Alıntı yaparak yanıtla
Eski 26-06-2008
Shiny

Rigel nickli kullanıcının avatarı

Giriş Tarihi: Oct 2007
Rigel kendisiyle gurur duymalıRigel kendisiyle gurur duymalıRigel kendisiyle gurur duymalıRigel kendisiyle gurur duymalıRigel kendisiyle gurur duymalıRigel kendisiyle gurur duymalıRigel kendisiyle gurur duymalıRigel kendisiyle gurur duymalıRigel kendisiyle gurur duymalıRigel kendisiyle gurur duymalıRigel kendisiyle gurur duymalı
MSN ile mesaj gönder

Severim çok.

Bir tanrının kabuslarına yaraşan karalıktaki gözlerim, yeniden gönlünü yakıp geçtiğinde,
bir "ah!" tınısı dökülecek kurumuş ağzından,
işte o vakit gözlerim veda edicek en günahkâr diyara.
Rigel Çevrimdışı   Alıntı yaparak yanıtla
Eski 03-07-2008
Kuyucan

nariel nickli kullanıcının avatarı

Giriş Tarihi: Jul 2008
nariel farklılığını belli etmeye başlamış

bende sadace dijital kaleyi okumadım ama çok zevkle okumuştum diğer kitaplarını.dan brown severlere jean christophe grangé öneririm.grangé kitapları da çok sarıyor kesinlikle (:
nariel Çevrimdışı   Alıntı yaparak yanıtla
Yanıt

Konu Araçları

Yeterlilikler
Yeni konu açamazsınız.
Konulara yanıt veremezsiniz.
Eklenti gönderemezsiniz.
Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz.

[IMG] kullanımı
HTML kullanımı Kapalı