Bütün zamanlar GMT +2. Şu an 01:26 AM.  

Geri Dön   dipsizkuyu.net » Kültür - Sanat » Sinema

Sinema 7. sanat üzerine her şey...

Yanıt

LinkBack Konu Araçları
Eski 07-02-2006
  post #1
Compos sui!

Taedium nickli kullanıcının avatarı

Giriş Tarihi: Mar 2005
Taedium kendisiyle gurur duymalıTaedium kendisiyle gurur duymalıTaedium kendisiyle gurur duymalıTaedium kendisiyle gurur duymalıTaedium kendisiyle gurur duymalıTaedium kendisiyle gurur duymalıTaedium kendisiyle gurur duymalıTaedium kendisiyle gurur duymalıTaedium kendisiyle gurur duymalıTaedium kendisiyle gurur duymalıTaedium kendisiyle gurur duymalı
Varsayılan En Son Ne Seyrettik?

Buyrunuz efendim en son izlediğimiz film hakkındaki görüşlerimizi burda yazalım..

Hayat, cinsel ilişkiyle bulaşan ölümcül bir hastalıktır..
Jacques Dutronc
Taedium şu an Çevrimiçi   Alıntı yaparak yanıtla
Eski 07-02-2006
  post #2
Compos sui!

Taedium kendisiyle gurur duymalıTaedium kendisiyle gurur duymalıTaedium kendisiyle gurur duymalıTaedium kendisiyle gurur duymalıTaedium kendisiyle gurur duymalıTaedium kendisiyle gurur duymalıTaedium kendisiyle gurur duymalıTaedium kendisiyle gurur duymalıTaedium kendisiyle gurur duymalıTaedium kendisiyle gurur duymalıTaedium kendisiyle gurur duymalı
Varsayılan Ynt: En son ne seyrettik?

Ben bu akşam sevgili Robert de Niro amcamız oynuyor diye Saklambaç (Hide and Seek) diye bir film izledim.. Klişelerle dolu bir filmdi.. (Spoiler gibi olsun) Ormanda kocaman bir ev, çift kişilikli bir adam, ufak ve korkunç suratlı bir kız çocuğu..

Gerilim sevenlere tavsiye edebilirim yine de.. Çok da fena sayılmazdı..

Yalnızzzzzz filmde oynayan ufak kız çocuğu (Dakota Fanning) nasıl muhteşem bir oyuncudur öyle.. Hayran kaldım..

Jacques Dutronc
Eski 11-02-2006
  post #3
Che vuoi?

Çomuk nickli kullanıcının avatarı

Giriş Tarihi: Jul 2005
Çomuk nefis bir insandır.Çomuk nefis bir insandır.Çomuk nefis bir insandır.Çomuk nefis bir insandır.Çomuk nefis bir insandır.Çomuk nefis bir insandır.Çomuk nefis bir insandır.Çomuk nefis bir insandır.Çomuk nefis bir insandır.Çomuk nefis bir insandır.Çomuk nefis bir insandır.

Yanlış hatırlamıyosam eğer en son "Scent of a Woman" ı izledim.
Aslında çok aman aman bi değildi ama filmin sonunda Al Pacino'nun konuşması bile filmi izletmeye yeter bence.Bir de Al Pacino'nun hoş bir bayanla tango yaptığı sahne etkileyici tabi.

Bunlar gibi birkaç ayrıntı dışında çok da süper bir film değil.

Memento mori-
Çomuk Çevrimdışı   Alıntı yaparak yanıtla
Eski 11-02-2006
  post #4
Yasaklı

Giriş Tarihi: Dec 2005
serkan911 herkesin tanıdığı bir insandırserkan911 herkesin tanıdığı bir insandırserkan911 herkesin tanıdığı bir insandırserkan911 herkesin tanıdığı bir insandırserkan911 herkesin tanıdığı bir insandırserkan911 herkesin tanıdığı bir insandırserkan911 herkesin tanıdığı bir insandırserkan911 herkesin tanıdığı bir insandırserkan911 herkesin tanıdığı bir insandırserkan911 herkesin tanıdığı bir insandırserkan911 herkesin tanıdığı bir insandır
Red face Ynt: En son ne seyrettik?

dün aşkla randevu adlı bir romantik-komedi izledim.internet aracılığı ile tanışan bir çiftin güzel öyküsüydü.

arkasından ada adlı aksiyon tadındaki filmi izledim.bence kurgu süper ve mutlaka izleyin...
serkan911 Çevrimdışı   Alıntı yaparak yanıtla
Eski 13-02-2006
  post #5
Yasaklı

Giriş Tarihi: Nov 2005
farazi çevresine ışık saçıyorfarazi çevresine ışık saçıyorfarazi çevresine ışık saçıyorfarazi çevresine ışık saçıyorfarazi çevresine ışık saçıyorfarazi çevresine ışık saçıyorfarazi çevresine ışık saçıyor

kurtlar vadisi - irak
farazi Çevrimdışı   Alıntı yaparak yanıtla
Eski 13-02-2006
  post #6
katil

gizli nickli kullanıcının avatarı

gizli nefis bir insandır.gizli nefis bir insandır.gizli nefis bir insandır.gizli nefis bir insandır.gizli nefis bir insandır.gizli nefis bir insandır.gizli nefis bir insandır.gizli nefis bir insandır.gizli nefis bir insandır.gizli nefis bir insandır.gizli nefis bir insandır.
MSN ile mesaj gönder

Kurtlar İmparatorluğu-Çok kötü bir filmdi , kitabı okuyanlatyanına bile yaklaşmasın...

Kebap Connection-Müthiş keyif aldım , çok hoştu.

gör artık anla; ölümlü, ölümlü bu dünya
gizli Çevrimdışı   Alıntı yaparak yanıtla
Eski 17-02-2006
  post #7
Compos sui!

Bu akşam Organize İşleri izledim.. Vizontele 1-2'yi çok beğenmiş biri olarak hayal kırıklığına uğradım açıkçası zaten çok büyük beklentilerle gitmemiştim ama yine de Yılmaz Erdoğan daha iyisini yapabilirdi bence.. Ama bu film yurtdışında gösterime girse İstanbula turist yağar kesinlikle.. Filmdeki İstanbul görüntüleri muhteşemdi..

Filmin benim üzerimde bıraktığı tek etki ise acilen rakı içme ve İstanbula gitme isteği oldu.. Gerçi şimdi böyle yazınca iki etki yazmış oldum haliyle de bir önceki cümle çok mantıksız bir hal aldı.. O yüzden ben bunu acilen İstanbulda rakı içme isteği uyandırdı bende olarak değiştireyim en iyisi..

Jacques Dutronc
Eski 17-02-2006
  post #8
Hayalet

LoRD De SeiS nickli kullanıcının avatarı

Giriş Tarihi: Nov 2004
LoRD De SeiS nefis bir insandır.LoRD De SeiS nefis bir insandır.LoRD De SeiS nefis bir insandır.LoRD De SeiS nefis bir insandır.LoRD De SeiS nefis bir insandır.LoRD De SeiS nefis bir insandır.LoRD De SeiS nefis bir insandır.LoRD De SeiS nefis bir insandır.LoRD De SeiS nefis bir insandır.LoRD De SeiS nefis bir insandır.LoRD De SeiS nefis bir insandır.
MSN ile mesaj gönder

hababam 3,5 dün gece seyrettim yorum yapmıcam yakında tv'ye düşer izlersiniz

Dünyada kusursuz iki insan vardır.Biri ölmüştür, biri de doğmamıştır.
LoRD De SeiS Çevrimdışı   Alıntı yaparak yanıtla
Eski 18-02-2006
  post #9
Che vuoi?

Çomuk nickli kullanıcının avatarı

Giriş Tarihi: Jul 2005
Çomuk nefis bir insandır.Çomuk nefis bir insandır.Çomuk nefis bir insandır.Çomuk nefis bir insandır.Çomuk nefis bir insandır.Çomuk nefis bir insandır.Çomuk nefis bir insandır.Çomuk nefis bir insandır.Çomuk nefis bir insandır.Çomuk nefis bir insandır.Çomuk nefis bir insandır.

"Çalıntı Gözler" adlı Bulgar filmini izledim en son.Hoş filmin bi kısmında uyuduysam da iyi bir film değildi bence.Bulgaristan Türkleri'nin göçünü anlatmış kısmen yanlışlar da olsa.Değişik bir film ama çok başarılı olduğunu söyleyemem.

Memento mori-
Çomuk Çevrimdışı   Alıntı yaparak yanıtla
Eski 01-03-2006
Yasaklı

Giriş Tarihi: Dec 2005
serkan911 herkesin tanıdığı bir insandırserkan911 herkesin tanıdığı bir insandırserkan911 herkesin tanıdığı bir insandırserkan911 herkesin tanıdığı bir insandırserkan911 herkesin tanıdığı bir insandırserkan911 herkesin tanıdığı bir insandırserkan911 herkesin tanıdığı bir insandırserkan911 herkesin tanıdığı bir insandırserkan911 herkesin tanıdığı bir insandırserkan911 herkesin tanıdığı bir insandırserkan911 herkesin tanıdığı bir insandır
Red face Ynt: En son ne seyrettik?

kır zincirlerini

jet li ve morgan freeman'dan güzel bir film...tavsiye edilir...
serkan911 Çevrimdışı   Alıntı yaparak yanıtla
Yanıt

Konu Araçları

Yeterlilikler
Yeni konu açamazsınız.
Konulara yanıt veremezsiniz.
Eklenti gönderemezsiniz.
Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz.

[IMG] kullanımı
HTML kullanımı Kapalı