![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
Che vuoi?
Giriş Tarihi: Jul 2005
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Yanlış hatırlamıyosam eğer en son "Scent of a Woman" ı izledim.
Aslında çok aman aman bi değildi ama filmin sonunda Al Pacino'nun konuşması bile filmi izletmeye yeter bence.Bir de Al Pacino'nun hoş bir bayanla tango yaptığı sahne etkileyici tabi. ![]() Bunlar gibi birkaç ayrıntı dışında çok da süper bir film değil. |
||
|
|
|
![]() |
![]() |
|
Compos sui!
Giriş Tarihi: Mar 2005
Bu akşam Organize İşleri izledim.. Vizontele 1-2'yi çok beğenmiş biri olarak hayal kırıklığına uğradım açıkçası zaten çok büyük beklentilerle gitmemiştim ama yine de Yılmaz Erdoğan daha iyisini yapabilirdi bence.. Ama bu film yurtdışında gösterime girse İstanbula turist yağar kesinlikle.. Filmdeki İstanbul görüntüleri muhteşemdi..
Filmin benim üzerimde bıraktığı tek etki ise acilen rakı içme ve İstanbula gitme isteği oldu.. Gerçi şimdi böyle yazınca iki etki yazmış oldum haliyle de bir önceki cümle çok mantıksız bir hal aldı.. O yüzden ben bunu acilen İstanbulda rakı içme isteği uyandırdı bende olarak değiştireyim en iyisi..
Jacques Dutronc
|
||
|
|
|
![]() |
![]() |
|
Che vuoi?
Giriş Tarihi: Jul 2005
"Çalıntı Gözler" adlı Bulgar filmini izledim en son.Hoş filmin bi kısmında uyuduysam da iyi bir film değildi bence.Bulgaristan Türkleri'nin göçünü anlatmış kısmen yanlışlar da olsa.Değişik bir film ama çok başarılı olduğunu söyleyemem.
|
||
|
|
|
![]() |
| Konu Araçları | |
|
|
![]() |