Ana Sayfa Forum

Geri Dön   Dipsiz Kuyu Forum » Kültür & Sanat » Sinema » Film Önerileri & Tartışmaları

Film Önerileri & Tartışmaları Sinemaya ilişkin her türlü fikir tartışması ve bilgi...

Yanıt

LinkBack Konu Araçları
Eski 21-07-2008
  post #1
zifiri disi

dilemma nickli kullanıcının avatarı

Giriş Tarihi: Feb 2008
dilemma nefis bir insandır.dilemma nefis bir insandır.dilemma nefis bir insandır.dilemma nefis bir insandır.dilemma nefis bir insandır.dilemma nefis bir insandır.dilemma nefis bir insandır.dilemma nefis bir insandır.dilemma nefis bir insandır.dilemma nefis bir insandır.dilemma nefis bir insandır.
Varsayılan Paramparca asklar ve kopekler (Amores Perros)

Konu Film üç ayrı hikayeden meydana geliyor. Birinci hikayede, Octavio kardeşinin karısıı olan Susana'ya aşık olan genç bir adamdır. K Octavia, Susana ile birlikte kaçmayı planlar ve bunun için köpek dövüşlerinde para toplamaya çalışır. İkinci hikayede karısını ve çocuklarını çok güzel bir model olan Valeria için terkeden Daniel'in izleriz.
Bu hikayede Valeria ağır br trafik kazası geçirince Daniel çok zor durumda kalır. Üçüncü hikayede ise kiralık katil olan El Chivo vardır. El Chivo, yıllar önce ayrıldığı kızını uzaktan takip etmekte ama asla onunla konuşma cesaretini gösterememektedir. Tüm bu karakterlerin ve iki köpeğin kaderleri Mexico City'nin büyülü atmosferinde bir şekilde kesişecektir.
Eklenmiş Önizlemeler
Paramparca asklar ve kopekler (Amores Perros)-afisjpg  

insan hayatında trajedi daha çok albayım. insan, çarkları tersine çeviremiyor. ne olurdu bazı sözleri hiç söylememiş olsaydım! seni, bütün kötülüklerinle birlikte seviyoruz, diyorlar ya, sevseler de neden hiç unutamıyorlar? genel af ne zaman çıkacak albayım? hani bütün sonuçlarıyla suçları affeder ya, ne zaman kavuşacağız ona? ' genel affı görür gibi oluyorum albayım.' gülümsedi. delileri de affederler mi acaba?
dilemma çevrimdışı  
Facebook'da paylaş!
Alıntı yaparak yanıtla
Eski 22-07-2008
  post #2
no pasaran

nora levi nickli kullanıcının avatarı

Giriş Tarihi: Oct 2007
nora levi kendisiyle gurur duymalınora levi kendisiyle gurur duymalınora levi kendisiyle gurur duymalınora levi kendisiyle gurur duymalınora levi kendisiyle gurur duymalınora levi kendisiyle gurur duymalınora levi kendisiyle gurur duymalınora levi kendisiyle gurur duymalınora levi kendisiyle gurur duymalınora levi kendisiyle gurur duymalınora levi kendisiyle gurur duymalı
Varsayılan Ynt: paramparca asklar ve kopekler (Amores Perros)

bu filmi izleyin derim.......mutlaka

duvarlarda
içimizdeki savaştan kalma bir leke
ve altına imzasını atacak kadar cesur bir kadın
- nora levi..
nora levi çevrimdışı  
Facebook'da paylaş!
Alıntı yaparak yanıtla
Eski 22-07-2008
  post #3
dönüyorsunuz etrafımda..

semazen nickli kullanıcının avatarı

Giriş Tarihi: Dec 2005
semazen kendisiyle gurur duymalısemazen kendisiyle gurur duymalısemazen kendisiyle gurur duymalısemazen kendisiyle gurur duymalısemazen kendisiyle gurur duymalısemazen kendisiyle gurur duymalısemazen kendisiyle gurur duymalısemazen kendisiyle gurur duymalısemazen kendisiyle gurur duymalısemazen kendisiyle gurur duymalısemazen kendisiyle gurur duymalı

amores perros harika bir film...

şu sıralar tekrar seyretmeyi planladığım bir film... inarritu bu filmden sonra dikkat çekmiş ve september 11'da bir bölüm verilmişti kendisine, gael garcia bernal ise çok iyi bir oyuncu olduğunu belli etmiştir bu filmle...

ki almadovar'ın oyuncağı olanan kadar insanın öpesi geliyordu...

ermenilerden özür diliyorum...
semazen çevrimdışı  
Facebook'da paylaş!
Alıntı yaparak yanıtla
Eski 22-07-2008
  post #4
Beyaz çoraplı lord

morgion nickli kullanıcının avatarı

Giriş Tarihi: Jun 2008
morgion çok ince bir insandırmorgion çok ince bir insandırmorgion çok ince bir insandırmorgion çok ince bir insandırmorgion çok ince bir insandırmorgion çok ince bir insandır

Gonzalez Innaritu imzalı izlenilmesi gereken güzel bir film. Yönetmen bu filmden 3 yıl sonra yine farklı hayatların kesiştiği 21 Grams adlı filmi çekmiştir ki o film de gerçekten harikadır.

Yaşamak bir ağaç gibi tek ve hür ve bir orman gibi kardeşçesine...
morgion çevrimdışı  
Facebook'da paylaş!
Alıntı yaparak yanıtla
Eski 24-07-2008
  post #5
Compos sui!

Taedium nickli kullanıcının avatarı

Giriş Tarihi: Mar 2005
Taedium kendisiyle gurur duymalıTaedium kendisiyle gurur duymalıTaedium kendisiyle gurur duymalıTaedium kendisiyle gurur duymalıTaedium kendisiyle gurur duymalıTaedium kendisiyle gurur duymalıTaedium kendisiyle gurur duymalıTaedium kendisiyle gurur duymalıTaedium kendisiyle gurur duymalıTaedium kendisiyle gurur duymalıTaedium kendisiyle gurur duymalı

Şahane bir filmdir.. Kaç kere izlediğimi hatırlamıyorum bile.. 21 grams'a göre çok daha iyidir bence..

Hayat, cinsel ilişkiyle bulaşan ölümcül bir hastalıktır..
Jacques Dutronc
Taedium çevrimdışı  
Facebook'da paylaş!
Alıntı yaparak yanıtla
Eski 24-07-2008
  post #6
suskundeli

Babuşkin nickli kullanıcının avatarı

Giriş Tarihi: Jul 2005
Babuşkin herkesin tanıdığı bir insandırBabuşkin herkesin tanıdığı bir insandırBabuşkin herkesin tanıdığı bir insandırBabuşkin herkesin tanıdığı bir insandırBabuşkin herkesin tanıdığı bir insandırBabuşkin herkesin tanıdığı bir insandırBabuşkin herkesin tanıdığı bir insandırBabuşkin herkesin tanıdığı bir insandırBabuşkin herkesin tanıdığı bir insandırBabuşkin herkesin tanıdığı bir insandırBabuşkin herkesin tanıdığı bir insandır

valla bende izlemeyi düşününce etkileceğimi bilmiyordum kurdu organize aşk köpekvs vs on üzerineden on diyorum izlemeyen varsa izlesinnnnn

İnadına İSYAN alayına İSYAN
Babuşkin çevrimdışı  
Facebook'da paylaş!
Alıntı yaparak yanıtla
Eski 24-07-2008
  post #7
koyu beyaz

morphine nickli kullanıcının avatarı

Giriş Tarihi: Jun 2007
morphine adını yakında herkese duyuracak

soundtrack i muhtesem olan film kendiside oyle fakat octavianın içinde oldugu bolum en iyisidir bence

hepsi bu kadar sonrası yok..
morphine çevrimdışı  
Facebook'da paylaş!
Alıntı yaparak yanıtla
Eski 24-07-2008
  post #8
hiç..

iuscivile nickli kullanıcının avatarı

Giriş Tarihi: Apr 2006
iuscivile kendisiyle gurur duymalıiuscivile kendisiyle gurur duymalıiuscivile kendisiyle gurur duymalıiuscivile kendisiyle gurur duymalıiuscivile kendisiyle gurur duymalıiuscivile kendisiyle gurur duymalıiuscivile kendisiyle gurur duymalıiuscivile kendisiyle gurur duymalıiuscivile kendisiyle gurur duymalıiuscivile kendisiyle gurur duymalıiuscivile kendisiyle gurur duymalı

İzlemeyin vahşet görüntüleri içeriyor, yazık o köpeklere yahu..

"Bileklerimi kesemediği anlar var jiletlerin.
-öyle anlara uygun hikayelerim;

Şah damarımı kökünden kopartabilecek..."

gizli
iuscivile çevrimdışı  
Facebook'da paylaş!
Alıntı yaparak yanıtla
Eski 25-07-2008
  post #9
BENİ HATIRLAYINIZ...!

UluTürk nickli kullanıcının avatarı

Giriş Tarihi: Jun 2006
UluTürk kendisiyle gurur duymalıUluTürk kendisiyle gurur duymalıUluTürk kendisiyle gurur duymalıUluTürk kendisiyle gurur duymalıUluTürk kendisiyle gurur duymalıUluTürk kendisiyle gurur duymalıUluTürk kendisiyle gurur duymalıUluTürk kendisiyle gurur duymalıUluTürk kendisiyle gurur duymalıUluTürk kendisiyle gurur duymalıUluTürk kendisiyle gurur duymalı

Filmi bana kült film ve sanat filmi diye izletmişlerdi. Yaklaşık 2 yıl evvel izledim, ama ne var klasik sahneler ve kurgular. Bayağı bir romantizm... Nedir? Genç ve yakışıklı oğlan yengesine aşıktır. Onlar işi pişirirken tam bir pislik olan abi dışarıda gününü gün etmektedir. Meğer yenge, eşi ile plan yapıp, köpek dövüşünden paraları götürmekte olan küçük kardeşi oyuna getirmekteymişler. Bununn için de tabii yengenin ortak kullanımı gerekiyor, gibi saçmalıklar felan...Ondan sonra buna kült film, süper film derler ama Godfather'i zamanının kült filmi diye söyleyince bazı 'Elitlerimiz' burun bükerler... O bakımdan izafidir şu sinema denen şey...

Bir zamanlar gelir, beni unutmak veya unutturmak isteyen gayretler belirebilir. Fikirlerimi inkâr edenler, beni yerenler çıkabilir. Hatta bunlar benim yakın bildiğim ve inandıklarım arasında bile olabilir Fakat ektiğimiz tohumlar o kadar özlü ve kuvvetlidir ki, bu fikirler Hint’ten, Mısır’dan döner dolaşır, gene gelir, feyizli neticeleri kalpleri doldurur”. M.Kemal
UluTürk çevrimdışı  
Facebook'da paylaş!
Alıntı yaparak yanıtla
Eski 26-07-2008
dönüyorsunuz etrafımda..

semazen nickli kullanıcının avatarı

Giriş Tarihi: Dec 2005
semazen kendisiyle gurur duymalısemazen kendisiyle gurur duymalısemazen kendisiyle gurur duymalısemazen kendisiyle gurur duymalısemazen kendisiyle gurur duymalısemazen kendisiyle gurur duymalısemazen kendisiyle gurur duymalısemazen kendisiyle gurur duymalısemazen kendisiyle gurur duymalısemazen kendisiyle gurur duymalısemazen kendisiyle gurur duymalı

bu film kült değildir...
kült filmin standartları bellidir esasen ama nedense anlaşılmak istenmemektedir...

ermenilerden özür diliyorum...
semazen çevrimdışı  
Facebook'da paylaş!
Alıntı yaparak yanıtla
Yanıt

Sık Kullanılanlar

Konu Araçları

Yeterlilikler
Yeni konu açamazsınız.
Konulara yanıt veremezsiniz.
Eklenti gönderemezsiniz.
Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz.