![]() |
Ana Sayfa | Forum | ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
vişne reçeli
Giriş Tarihi: May 2007
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
dün akşam izledim belgeseli arada fuayede otururken başka bir filme gelmiş anne ve kız vardı yanımda oturan çocuk annesine ''mustafa''yı görmek istediğini söylüyordu ve annenin verdiği yanıt ise o çocuklara uygun değil tv de öyle duydum atatürkü içkici din düşmanı olarak göstermişler ben bile izlemeyeceğim dedi ve burada medyanın nasıl ön yargı oluşturduğunu bir kez daha anladım.
belgesele gelince kendi yorumum tamamen saptırma ve abartma çok farklı bir bakış açısından yaklaşılmış ki bunu can dündra'da anlatmaya çalışıyor zaten anlamadığım çalanlar çırpanlar kendi menfaatleri için devlet malını kullananlar hatta katil olup örtbas edilenler edenler elhamdülillah müslümanken rakı içen din ve devlet işelrinin aynı anda yürümeyeceğini gören bunu için çabalayan toplumu ferah seviyeye çıkarmış bir lideri ki gerçek bir lider dinsiz olup çıkarılıyor belgeselde çok çarpıcı sahnelerde vardı bana göre ''herşeyi benden bekliyorlar herkes şikayet ediyor ama çalışmıyor yoruldum mustafa kemaller'de insandır çocuk diyor. cumhuriyet kutlamalarında herkes sevinçli ''ben sevinemiyorum çocuk birgün beni hatırlayacaklar mı ?biliyorum yermeye çalışacaklar diyor. sarı zeybek kadar etkileyici olmasada yinede güzeldi ben daha önce bilmediğim bir sürü şey öğrendim ki can dündar zaten bu ülkede atatürk üzerine araştırma yapan gün yüzüne çıkaran ender bir insan. zaten can dündar'da dünkü hürriyet pazarda tüm fikrini açıklamış Basbayağı bir linç bu... Tabu nedir şimdi anladım - Ayşe ARMAN - Hürriyet son olarakta müzikler goran bregoviç imzalı ve çok ta güzeldi ![]() love hurts. |
|
|
|
![]() |
![]() |
|
BENİ HATIRLAYINIZ...!
Giriş Tarihi: Jun 2006
'Mustafa' Atatürk'e layık değil'
http://haber.gazetevatan.com/haberde...ryid=4&wid=142 'Mustafa' Süleymaniye'nin devamı! ![]() Bir zamanlar gelir, beni unutmak veya unutturmak isteyen gayretler belirebilir. Fikirlerimi inkâr edenler, beni yerenler çıkabilir. Hatta bunlar benim yakın bildiğim ve inandıklarım arasında bile olabilir Fakat ektiğimiz tohumlar o kadar özlü ve kuvvetlidir ki, bu fikirler Hint’ten, Mısır’dan döner dolaşır, gene gelir, feyizli neticeleri kalpleri doldurur”. M.Kemal |
|
|
|
![]() |
![]() |
|
BENİ HATIRLAYINIZ...!
Giriş Tarihi: Jun 2006
Financial Times: Atatürk'ü kaidesinden indiren film
http://haber.gazetevatan.com/haberde...&Newsid=208219 `Atatürk karanlıktan korkmaz' ![]() Bir zamanlar gelir, beni unutmak veya unutturmak isteyen gayretler belirebilir. Fikirlerimi inkâr edenler, beni yerenler çıkabilir. Hatta bunlar benim yakın bildiğim ve inandıklarım arasında bile olabilir Fakat ektiğimiz tohumlar o kadar özlü ve kuvvetlidir ki, bu fikirler Hint’ten, Mısır’dan döner dolaşır, gene gelir, feyizli neticeleri kalpleri doldurur”. M.Kemal Son düzenleyen: UluTürk : 11-11-2008 11:11 PM. |
|
|
|
![]() |
![]() |
Sık Kullanılanlar | ![]() |
| Konu Araçları | |
|
|
![]() |