Geri Dön   dipsizkuyu.net » Profili Gör

123 123 nefis bir insandır.123 123 nefis bir insandır.123 123 nefis bir insandır.123 123 nefis bir insandır.123 123 nefis bir insandır.123 123 nefis bir insandır.123 123 nefis bir insandır.123 123 nefis bir insandır.123 123 nefis bir insandır.123 123 nefis bir insandır.123 123 nefis bir insandır.

123 123 123 123 Çevrimdışı

Ötekiler ve berıkıler

Konuk Mesajları

Showing Visitor Messages 1 to 10 of 331
  1. Mr.StaTiK
    14 Saat Önce
    Mr.StaTiK
    Candan eklenmiştir. İyi dinlemeler.
  2. Krizantem
    20 Saat Önce
    Krizantem
    Merhaba... Teşekkür ederim, elimden geleni yapıyorum iyi olmak adına... Siz nasılsınız ?
  3. veda havasi
    1 Gün Önce
    veda havasi
    sahi ya neden karşilaşmıyoruz msn-de ben hep bekliyorum ki seni goreyim konuşalım... olmuyo ama...olur bir gün inşallah... sen nasılsın? işlerin nasıl??
  4. Gri
    1 Gün Önce
    Gri
    O gitsin önce göbek yağlarını rahatlatsın...

Artık kış da geldi, rakı sezonunu görkemli bir şekilde açmak gerekiyor artık di mi?
  5. Gri
    1 Gün Önce
    Gri
    Bugüne kadar Arçelik ve Tefal kullandım ben de, Tefal çok daha rahat ve kullanışlı geldi, şimdiki ütümüz de Tefal zaten, doğru seçim ablacım...

Ayağımı kırmadan hemen önce rakı içiyordum, alçım çıktıktan hemen sonra da rakıyla devam edeceğim kaldığım yerden...
  6. Gri
    1 Gün Önce
    Gri
    Yok ablacım sağol, ayağa kalkayım da, o angarya gibi gelen ütü bile iki ayağımın üzerinde doğrulunca dünyanın en güzel işi gibi gelecek...

Tefal ütüler iyi bu arada, tavsiye ediyorum...
  7. Gri
    1 Gün Önce
    Gri
    Ütü canavarı!
  8. Gri
    3 Gün Önce
    Gri
    Saklanabilirim ama kaçamam, ya da kaçabilirim ama saklanamam? Ya da öyle bir şeydi ama ne gerek var bu laf kalabalığına?

En iyisi içmek, en iyisi gülmek, en iyisi yeniden gülmek.
  9. Jeremiah
    3 Gün Önce
    Jeremiah
    Yok ya gelen başgöztacı gelmeyen iyidilektemennileri = ) kafam bulanık baya ya haha çift kalemaçvaryinebuakşam ^^
  10. Jeremiah
    3 Gün Önce
    Jeremiah
    Siber alemlerleişimolmaz haha amaoyun kısmı hariç = ) Fark etmez gelenhoş gelir ^^

About Me

• İmza
    o gece bicaklanmis dualar bulundu, otopside tanrinin kaburgasi incelendi, sonra kimseler konusmaya cesaret edemedi. tanri yine alayli icti sarabini, korkmasaydin boyle susmazdin dedi ona.kyd

Statistics

Toplam Mesaj
Albums
Konuk Mesajları
General Information
  • Giriş Tarihi: 30-10-2006
  • Öneriler: 6

Friends

Showing Friends 1 to 10 of 27

Bütün zamanlar GMT +2. Şu an 02:23 PM.
style developed @ GFXstyles
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.1.0