About Me
- About kafayi yemis dusler
- Yer
- hatiralar sokagi
-
İmza
- delirmis bir tanrinin rahminden dustuk topraga: bu cinnet onun tohumu
Blog
View kafayi yemis dusler's BlogSon Mesajlar
Latest Entry
Yazılan yer Kategorilenmemiş
Cocuk degilim artik ve hicbir masal temiz degil icimde.
Bekaretini kaybetmis tum o kahramanlar ve yuzlerinden hayat akar, kirletilmis, aglatilmis hayat...
bicaklanmis aksamlari avuclar deniz kizlari...Denize atilmis bos sarap siselerinde yakisikli adamlarla sevisirler sonra...Ve oluk oluk olum akar bacaklarindan...
sonra deniz kirlenir...
sonra hayat gucenir...
sonra masallar aglasir...
Bekaretini kaybetmis tum o kahramanlar ve yuzlerinden hayat akar, kirletilmis, aglatilmis hayat...
bicaklanmis aksamlari avuclar deniz kizlari...Denize atilmis bos sarap siselerinde yakisikli adamlarla sevisirler sonra...Ve oluk oluk olum akar bacaklarindan...
sonra deniz kirlenir...
sonra hayat gucenir...
sonra masallar aglasir...
Tek basina icilmesi pek keyifli olmuyor aslinda. Raki dedigin en az iki kisilik bir ickidir. Bir de koyu bir sohbet olmalidir yaninda. Icerken konustuklarin anason kokusuna karisir, sozler eriyip gider, kahkahalar sarhos eder biraz...Iste boyle icilmeli diye dusunuyorum.
Ah efkar basti birden icimi, yaz ki kalabalik, raki ve Istanbul geldi gozlerimin onune ve derinden bir off cektim kendi kendime.
Neydi o sarki? 'Su andan Istanbul'da olmak vardi anasini satayim.' Evet aynen bu sozcukleri...
Ah efkar basti birden icimi, yaz ki kalabalik, raki ve Istanbul geldi gozlerimin onune ve derinden bir off cektim kendi kendime.
Neydi o sarki? 'Su andan Istanbul'da olmak vardi anasini satayim.' Evet aynen bu sozcukleri...
kirli yuzunu dok sonbaharin, avuclarindaki o yollar omrunun batisinda sona eriyor.
tanriyi gorenler var gozlerinde, bir kehanet bu, aldanma...
antik kentlerde adamlar korkularini butlari yakarak sagir edermis, yag kokusuyla bogarlarmis tanriyi...
tanri sarap icip kendinden gecermis o vakit...sonra kizil gokyuzunden sarkilar kusarmis yeryuzune...kadinlar ve erkekler sarkilarin nakaratinda ciripciplak dans edip sevisirlermis...
sarhos cocuklar dogarmis o gecelerden, sutleri...
tanriyi gorenler var gozlerinde, bir kehanet bu, aldanma...
antik kentlerde adamlar korkularini butlari yakarak sagir edermis, yag kokusuyla bogarlarmis tanriyi...
tanri sarap icip kendinden gecermis o vakit...sonra kizil gokyuzunden sarkilar kusarmis yeryuzune...kadinlar ve erkekler sarkilarin nakaratinda ciripciplak dans edip sevisirlermis...
sarhos cocuklar dogarmis o gecelerden, sutleri...
Eski bir sarkinin o izbe sokaklarinda yuruyorum, daginigim biraz, biraz serseri...
Gozlerimdeki o haylaz cocuk sarkinin en ic cekmecesinde saklaniyor, galiba sesler urkutuyor onu...
Eski sokaklardan geciyorum, gencligim yaklasiyor yanima...Nasil da degismisim oyle, o ben miydim sahi?
SAclari kisa, siyah ojeli bir kiz...
Kimeydi bu isyan?
Tanrinin surmeli bakislarini yakaliyorum bir sure sonra, eski bir kahvede tavla oynuyor dusleriyle...
Zar sesleri sakirdiyor...
Gozlerimdeki o haylaz cocuk sarkinin en ic cekmecesinde saklaniyor, galiba sesler urkutuyor onu...
Eski sokaklardan geciyorum, gencligim yaklasiyor yanima...Nasil da degismisim oyle, o ben miydim sahi?
SAclari kisa, siyah ojeli bir kiz...
Kimeydi bu isyan?
Tanrinin surmeli bakislarini yakaliyorum bir sure sonra, eski bir kahvede tavla oynuyor dusleriyle...
Zar sesleri sakirdiyor...