Geri Dön   dipsizkuyu.net » Profili Gör

kafayi yemis dusler kendisiyle gurur duymalıkafayi yemis dusler kendisiyle gurur duymalıkafayi yemis dusler kendisiyle gurur duymalıkafayi yemis dusler kendisiyle gurur duymalıkafayi yemis dusler kendisiyle gurur duymalıkafayi yemis dusler kendisiyle gurur duymalıkafayi yemis dusler kendisiyle gurur duymalıkafayi yemis dusler kendisiyle gurur duymalıkafayi yemis dusler kendisiyle gurur duymalıkafayi yemis dusler kendisiyle gurur duymalıkafayi yemis dusler kendisiyle gurur duymalı

kafayi yemis dusler kafayi yemis dusler Çevrimdışı

don ki$ot

Konuk Mesajları

Showing Visitor Messages 1 to 10 of 341
  1. deepest
    16 Saat Önce
    deepest
    ossun banane ben seni görüyom sen de beni gör yirim yirim özledim yaz gelsin bir an önc kafaları çekelim.bi şişe şarabın dibine vuralım ieeyyt
  2. 123 123
    5 Gün Önce
    123 123
    Valla hafta sonu yapalalım bende katılabılırm belkıde.Nasılsa azımle çalışıyorum mıdeyı delmeye .
  3. 123 123
    5 Gün Önce
    123 123
    İçgüveysınden halıiceyım kedıcım .Sen nasılsın nasıl gıdıyor yenı başlangıçlar.
  4. Taedium
    5 Gün Önce
    Taedium
    Buralardayım aslında ama pek birşeyler yazmıyorum.. Gözetliyorum uzaktan.. Sen bu arada dedikoduları biriktir, ben alacağım hepsini bir ara senden..
  5. Taedium
    5 Gün Önce
    Taedium
    Efendim cicimmmmmm..
  6. deepest
    5 Gün Önce
    deepest
    ooo dünürcüm.nassınnız inşallah
  7. barondebar
    1 Hafta Önce
    barondebar
    iyi bak kendine selam ali'ye ve boran'a
  8. D'Leh
    1 Hafta Önce
    D'Leh
    o seref bıze ait efem..
  9. 123 123
    1 Hafta Önce
    123 123
    Konuşuruz kedıcım konuşmak ne guzel hele anlasılmak anlasmak karsılıklı işte hayatın anlamlarından .İstedıgın hep senınle olsun kedıcımm benım.
  10. 123 123
    1 Hafta Önce
    123 123
    Sakınlık huzurdur genelıkle bak bende koştum geldım kahvemı içiyordum karsılıklı olsun madem ıkımızde aynı seyı yapıyoruz.

Ben baronun resmını görmedım kı hıç .HEm benım hemserımmış de nerelı oldugunuda bılmıyorum.Çok kafa adam sevıyorum hemserımıde iyi ınsan iyi arkadas.

About Me

• About kafayi yemis dusler
    Yer
    hatiralar sokagi
  • İmza
    delirmis bir tanrinin rahminden dustuk topraga: bu cinnet onun tohumu

Statistics

Toplam Mesaj
Albums
Konuk Mesajları
General Information
  • Giriş Tarihi: 12-03-2005
  • Öneriler: 0

Friends

Showing Friends 1 to 10 of 23

Blog

Latest Entry

Posted 22-09-2008 at 09:34 PM Yorum 0
Yazılan yer Kategorilenmemiş
Cocuk degilim artik ve hicbir masal temiz degil icimde.
Bekaretini kaybetmis tum o kahramanlar ve yuzlerinden hayat akar, kirletilmis, aglatilmis hayat...
bicaklanmis aksamlari avuclar deniz kizlari...Denize atilmis bos sarap siselerinde yakisikli adamlarla sevisirler sonra...Ve oluk oluk olum akar bacaklarindan...
sonra deniz kirlenir...
sonra hayat gucenir...
sonra masallar aglasir...

Posted 03-09-2008 at 09:07 PM Yorum 0
Tek basina icilmesi pek keyifli olmuyor aslinda. Raki dedigin en az iki kisilik bir ickidir. Bir de koyu bir sohbet olmalidir yaninda. Icerken konustuklarin anason kokusuna karisir, sozler eriyip gider, kahkahalar sarhos eder biraz...Iste boyle icilmeli diye dusunuyorum.
Ah efkar basti birden icimi, yaz ki kalabalik, raki ve Istanbul geldi gozlerimin onune ve derinden bir off cektim kendi kendime.
Neydi o sarki? 'Su andan Istanbul'da olmak vardi anasini satayim.' Evet aynen bu sozcukleri...

Posted 02-09-2008 at 07:13 PM Yorum 0
kirli yuzunu dok sonbaharin, avuclarindaki o yollar omrunun batisinda sona eriyor.
tanriyi gorenler var gozlerinde, bir kehanet bu, aldanma...
antik kentlerde adamlar korkularini butlari yakarak sagir edermis, yag kokusuyla bogarlarmis tanriyi...
tanri sarap icip kendinden gecermis o vakit...sonra kizil gokyuzunden sarkilar kusarmis yeryuzune...kadinlar ve erkekler sarkilarin nakaratinda ciripciplak dans edip sevisirlermis...
sarhos cocuklar dogarmis o gecelerden, sutleri...

Posted 02-09-2008 at 06:01 PM Yorum 0
Eski bir sarkinin o izbe sokaklarinda yuruyorum, daginigim biraz, biraz serseri...
Gozlerimdeki o haylaz cocuk sarkinin en ic cekmecesinde saklaniyor, galiba sesler urkutuyor onu...
Eski sokaklardan geciyorum, gencligim yaklasiyor yanima...Nasil da degismisim oyle, o ben miydim sahi?
SAclari kisa, siyah ojeli bir kiz...
Kimeydi bu isyan?
Tanrinin surmeli bakislarini yakaliyorum bir sure sonra, eski bir kahvede tavla oynuyor dusleriyle...
Zar sesleri sakirdiyor...

Bütün zamanlar GMT +2. Şu an 02:00 PM.
style developed @ GFXstyles
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.1.0