Geri Dön   dipsizkuyu.net » Profili Gör

mordefter herkesin tanıdığı bir insandırmordefter herkesin tanıdığı bir insandırmordefter herkesin tanıdığı bir insandırmordefter herkesin tanıdığı bir insandırmordefter herkesin tanıdığı bir insandırmordefter herkesin tanıdığı bir insandırmordefter herkesin tanıdığı bir insandırmordefter herkesin tanıdığı bir insandırmordefter herkesin tanıdığı bir insandırmordefter herkesin tanıdığı bir insandırmordefter herkesin tanıdığı bir insandır

mordefter mordefter Çevrimdışı

cesur

Konuk Mesajları

Showing Visitor Messages 1 to 10 of 34
  1. kafayi yemis dusler
    14-10-2008
    kafayi yemis dusler
    peki raki daha iyidir zaten ictim mi sesimin cirkinligine hic aldirmadan bagira bagira sarki soylerim...
  2. mordefter
    13-10-2008
    mordefter
    sayıkladıkların da yeter bana,sesin dünyanın en güzel sesidir bence. dost sesi hep güzel olur. şarabı geç, rakıya davetliyiz bu gece...
  3. kafayi yemis dusler
    13-10-2008
    kafayi yemis dusler
    yazmiyorum ki...sayikliyorum...agla-gozyaslarini operim sozlerimle ve nemli bir sarki soylerim senin icin cirkin sesimle...(ezberim kotu gerci sarkinin yarisini saraba dokup ikram etsem olur mu?)
  4. mordefter
    03-10-2008
    mordefter
    başka bir renk olması mümkün değildi. mor serseriliğin rengi çünkü
  5. sAnsiRi
    03-10-2008
    sAnsiRi
    Neden "mor"defter ???
  6. mordefter
    03-10-2008
    mordefter
    buluşalım, terasta yine. çayla kahveyle başlar şaraba döneriz. ama rakı içmek geliyor içimden. güneş çekilince. gel...susarız uzun uzun...
  7. kafayi yemis dusler
    03-10-2008
    kafayi yemis dusler
    deliligim alin yazisi, belkide ismime dokulmus ve ben ciktigim tum yollardan daha da delirmis donuyorum....
    ozledim seni...
  8. mordefter
    01-10-2008
    mordefter
    teşekkür ederim. umarım huzurlu, sağlıklı ve mutlu bir bayram geçiririz hepimiz.
  9. 123 123
    01-10-2008
    123 123
    Ben sizinde bayramınızı kutluyorum butun güzellıkler sizin le olsun kı hep böyle yazın.
  10. kafayi yemis dusler
    29-09-2008
    kafayi yemis dusler
    ve yine kimbilir ne zaman aglayacak sessizligi?

About Me

• İmza
    Korkmuyorum artık yola çıkmaktan...

Statistics

Toplam Mesaj
Konuk Mesajları
General Information
  • Son Aktivite: 1 Hafta Önce
  • Giriş Tarihi: 21-04-2005
  • Öneriler: 3

Friends

Showing Friends 1 to 2 of 2