Bütün zamanlar GMT +2. Şu an 01:19 AM.  

Geri Dön   dipsizkuyu.net » Profili Gör

arwen nefis bir insandır.arwen nefis bir insandır.arwen nefis bir insandır.arwen nefis bir insandır.arwen nefis bir insandır.arwen nefis bir insandır.arwen nefis bir insandır.arwen nefis bir insandır.arwen nefis bir insandır.arwen nefis bir insandır.arwen nefis bir insandır.

arwen arwen Çevrimdışı

zifiri disi

Konuk Mesajları

Showing Visitor Messages 1 to 10 of 43
  1. semazen
    1 Gün Önce
    semazen
    sarayburnu güzeldir kızılay'dan...
  2. thumperest
    1 Hafta Önce
    thumperest
    Geçip kaydetmeyi unuttum
  3. pera
    1 Hafta Önce
    pera
    ara güler gibi ortak bir noktada buluşmamız hoşuma gitmedi desem yalan sölemiş olurum bu iyi bir payda olsa gerek
  4. Mai
    2 Hafta Önce
    Mai
    teşekkür ederim,
    forumda bulunmasından hoşlandığım kişilerdendir : )
  5. pithana
    2 Hafta Önce
    pithana
    Rakıyım rakısın rakı
  6. JaYmZ
    4 Hafta Önce
    JaYmZ
    Çarpıcı.
  7. pithana
    27-08-2008
    pithana
    Aslında eylülün ilk haftasonudur ama ramazan nedeniyle bu sene 30 agustosa da denk gelmesin diye geçtiğimiz haftasonu yapıldı
  8. Mai
    26-08-2008
    Mai
    tavsiyeleriniz ve güzel dilekleriniz için teşekkür ederim umarım sizin de her şey gönlünüzce olur
  9. Mai
    26-08-2008
    Mai
    peki bozcaada kışın nasıl olur
  10. Leni Moore
    26-08-2008
    Leni Moore
    Rica ederim gerçekler. =)

About Me

• About arwen
    Özgeçmiş
    kasabanin en guzel kiziyim belki, corabindan cok akli kacik olanlardan
    gece ay akarken! parça parça...
    kasabanın en güzel kızı olmak istemezdi.istemedi.
    ama kasabanın en güzel kızı. kasabanın en güzel kızıyken, küsmek istersen..
    bukowski anisina
    Yer
    orta dunya
    İlgi Alanları
    hicbiseye ilgi duymuyorum diğerleri yaşamdan tat alıyorlar benim anlamadigim birsey anlamislar sanki
    Meşgale
    icmek...insanın kendini sonsuza dek sersem ve yararsız hissetmesini engelleyen tek şeydir içki.
    Facebook Profilim
    pas
  • İmza
    insan hayatında trajedi daha çok albayım. insan, çarkları tersine çeviremiyor. ne olurdu bazı sözleri hiç söylememiş olsaydım! seni, bütün kötülüklerinle birlikte seviyoruz, diyorlar ya, sevseler de neden hiç unutamıyorlar? genel af ne zaman çıkacak albayım? hani bütün sonuçlarıyla suçları affeder ya, ne zaman kavuşacağız ona? ' genel affı görür gibi oluyorum albayım.' gülümsedi. delileri de affederler mi acaba?

Statistics

Toplam Mesaj
Albums
Konuk Mesajları
General Information
  • Giriş Tarihi: 21-02-2008
  • Öneriler: 0

Blog

View arwen's BlogSon Mesajlar
Latest Entry

Posted 5 Gün Önce at 11:58 AM Yorum 0
Yazılan yer Kategorilenmemiş
sonunda blog nedir ogrendim hem daha eglenceliymis, kimse kimsenin bloguna bakmiyor en azindan ben kimseninkine bakmiyorum, destur the dokuman...

anti teknolojik olmanin ne kimil zararlisi yani budur bilmezsin nasil devam ettirecegini dokumana, duzenlersin olur biter neyse iste , keder de ney de zor calinan seylerdir, keder bir adamin icine dogustan yerlesir hicbirsey icin yeterince israr etmez, keder guzel kelimedir... kel erkeklerin ozguveni neden cok fazla oluyor anlayamiyorum...