Geri Dön   dipsizkuyu.net » Profili Gör

2012 herkesin tanıdığı bir insandır2012 herkesin tanıdığı bir insandır2012 herkesin tanıdığı bir insandır2012 herkesin tanıdığı bir insandır2012 herkesin tanıdığı bir insandır2012 herkesin tanıdığı bir insandır2012 herkesin tanıdığı bir insandır2012 herkesin tanıdığı bir insandır2012 herkesin tanıdığı bir insandır2012 herkesin tanıdığı bir insandır2012 herkesin tanıdığı bir insandır

2012 2012 Çevrimdışı

MANTIKLI

Konuk Mesajları

Showing Visitor Messages 1 to 7 of 7
  1. Gri
    10-06-2008
    Gri
    Her ne kadar tartışma üslubunuzu tasvip etmesem de, tartışırken köşeye sıkıştığınızda belden aşağı vurmaya çalıştığınızı düşünsem de özellikle politik konulardaki hassasiyetinizi takdir ediyor, nokta atışı niteliğindeki köşe yazıları paylaşımlarınızın devamını diliyorum.
  2. Rigel
    08-06-2008
    Rigel
    Nice senelere.
  3. Helly
    08-05-2008
    Helly
    2012 de ölücek miyiz yani
  4. UluTürk
    15-04-2008
    UluTürk
    cevabınızı kendi sayfamda verdim.
  5. UluTürk
    15-04-2008
    UluTürk
    Doğrusu "Başı açıklar ile kapalıların" olacaktır.
  6. UluTürk
    15-04-2008
    UluTürk
    Şimdi adlaşmış sıfat ile alakalı bir sual sorulmuş bana 2012 tarafından. Böyle bir dilek ve temenniler sayfasında bunu izah etmek yersiz olacak ama sanırım mevzu ivedi. Yan branşımın Türkçe olmasına mukabil kısmen bilirim.Adlaşmış sıfatlar niteleme sıfatlarının zamanla isimleşmesidir. Mesela; "O bir korkak!" cümlesinde "Korkak" kelimesi buna örnektir.Bunun gibi "Bitkin ihtiyar sonunda diz çöktü" cümlesinde "ihtiyar"kelimesi adlaştığı gibi başka bir niteleme sıfatı tarafından nitelenmiştir.
  7. kafayi yemis dusler
    08-03-2008
    kafayi yemis dusler
    Fikirlerinize kesinlikle katiliyorum. Ozellikle son yazdiklarinizi okuduktan sonra zaten sizinle ayni fikirde oldugumu dusunuyorum.
    Kadin gununu gereksiz gormuyorum esasen, bunu birinin kalkip bana gul ya da benzer bir sey almasini bekledigimden soylemiyorum..
    Belki bir gun belki birkac gun kadinlarin gercek sorunlarinin ortaya atilarak konusulmasini ve kadinlar gunun tarihteki yerinin iyi kavratilmasini istiyorum..
    Yani biraz karisik oldu idare edin artik.

About Me

• About 2012
    Yer
    BILINMEYEN
  • İmza
    "Son ırmak kuruduğunda, son ağaç yok olduğunda, son balık öldüğünde; beyaz adam paranın yenmeyen bir şey olduğunu anlayacak."

Statistics

Toplam Mesaj
Albums
Konuk Mesajları
General Information
  • Son Aktivite: 22 Saat Önce
  • Giriş Tarihi: 25-02-2008
  • Öneriler: 0

Bütün zamanlar GMT +2. Şu an 02:52 PM.
style developed @ GFXstyles
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.1.0