Geri Dön   dipsizkuyu.net » Profili Gör

pasaklikontes herkesin tanıdığı bir insandırpasaklikontes herkesin tanıdığı bir insandırpasaklikontes herkesin tanıdığı bir insandırpasaklikontes herkesin tanıdığı bir insandırpasaklikontes herkesin tanıdığı bir insandırpasaklikontes herkesin tanıdığı bir insandırpasaklikontes herkesin tanıdığı bir insandırpasaklikontes herkesin tanıdığı bir insandırpasaklikontes herkesin tanıdığı bir insandırpasaklikontes herkesin tanıdığı bir insandırpasaklikontes herkesin tanıdığı bir insandır

pasaklikontes pasaklikontes Çevrimdışı

dirty

Konuk Mesajları

Showing Visitor Messages 1 to 10 of 39
  1. arwen
    2 Hafta Önce
    arwen
    carsambayı sel alsında ben gelemeyeyim kalayım buralarda, ama bir yar sevdım el almasın kalsın koynumda :)
  2. arwen
    2 Hafta Önce
    arwen
    ironımide yaparım dıyorsunuz " ne adamlar sevdım zaten yoktular hala arasıra mailerı gelır " geldıgımde tekırdag 70 cl olacak ve ıcecek soylenecek cok sey olacak, arada yedı saat fark olunca denklestıremedıklerımızden bırısı oluyor zamanda opuldunuz ev ahalisi :)
  3. arwen
    2 Hafta Önce
    arwen
    Hışımla bir sigara tüttürür ve tarafsız bir uykuya dalarsın, uyandığında pencereler ve kederin şafağı karşılar seni, borazanlar yoktur; bir yerlerde, sözgelimi, bir balık- heryeri göz ve kıpırtı- suda oynaşır durur; o balık olabilirdin, orada olabilirdin, suya mahkum, göz olabilirdin, serin ve asılı, gayrı-insan; giy ayakkabılarını, geçir pantalonunu, hiç yolu yok evlat, hoş bir kelimedir keder, ve enginar gibi tuhaf; keder bir kelimedir ve bir yaşam tarzı; kapıyı aç, evlat; uzaklaş oradan... bukowski yakısır sana, geri kalanları öp benim icin vikinglerin sarkısını soyleyelım haftaya "haftaya " :)
  4. arwen
    2 Hafta Önce
    arwen
    senmıydın o yalnızlıgımmıydı yoksa kor karanlıklarda acardık gozlerımızı dılımızde aksamdan kalma bır kufur :) suprız yapayım dedım opuldunuz ozlendınız
  5. pithana
    3 Hafta Önce
    pithana
    Tamam söyle arkadasina yanliz ve silahsiz gelsin. Ayni anda degisim yapacagiz
  6. pithana
    4 Hafta Önce
    pithana
    Yok bir de banyo perdesi var
    Ne yapalim giris saatlerimiz farkli mazur görünüz...
  7. pithana
    25-10-2008
    pithana
    Ben de bi sise rakı yollayayım. Resimde gördüm de stoklar vahim seviyelere inmis
  8. JaYmZ
    02-09-2008
    JaYmZ
    Frp'ye ilgili. Hoş.
  9. maviprens
    26-08-2008
    maviprens
    şaka yaptığınızı hissetseydim zaten altına ben de yazardim bir şeyler ama dalga geçer gibi olmuş..pozitifliğim ( ki anca böyle kendime geliyorum ) sizi rahatsiz etmiş...tamam şaka ise şaka olarak kalsın...evet çabuk sinirleniyorumm böyle bir tanışma oldu ama olsun
  10. pasaklikontes
    24-08-2008
    pasaklikontes
    ne alingan insanlariz varya ya yol gosteren olmus demissin bende merak ettim hangi yolu ne yolu hani ben o yolu bilmiyorumda gercekten bir yol var demek benim bilmedigim baksana ne desem yanlis anlasiliyor sadece saka yapmisdim tamam bir daha yapmam.... on kaplan gucunde sinir olabiliyor forum uyeleri

About Me

• About pasaklikontes
    Özgeçmiş
    firar serbest bende istemeyen ceker gider ...
    Yer
    neverland
  • İmza
    delisin derdin hep ,dogru...
    hic bir raporda sabitlenmemis deliliklerim var benim..
    ben olan hersey yalan,deliyim ama bu dogru...

Statistics

Toplam Mesaj
Albums
Konuk Mesajları
General Information
  • Son Aktivite: 16 Saat Önce
  • Giriş Tarihi: 21-03-2008
  • Öneriler: 0

Bütün zamanlar GMT +2. Şu an 04:10 PM.
style developed @ GFXstyles
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.1.0